Music

Mainstage

 • Allstarz

  00u00 - 02u00

  Beide leden van Allstarz zijn allerminst aan hun proefstuk toe. Sinds de start in november 2009 zien ze hun aangang alleen maar groeien. Met hun vette electrobeats, commerciële sound, pompende drums en happy producties klinken Allstarz volwassener dan ooit. Hun gemeende quote 'we love you' toont waar het bij hen steeds om draait: het publiek the time of their live geven!

 • Coldday

  22u30 - 00u00

  Look at the stars... Coldday werd opgericht in 2012 en is een live eerbetoon aan Coldplay. De band, met thuishave Barcelona, speelde reeds op verschillende podia over gans Europa en doet binnenkort ook Azië aan. Een echte aanrader!

 • Houstons Problem

  20u30 - 21u15

  Na de passage van hun twee frontmannen Dieter en Dries in The Voice, hoevan wij Houston’s Problem wellicht niet meer voor te stellen. Gekenmerkt door hun sterke samenzang, catchy melodieën en pompende drums brengt deze Denderleeuwse groep zeer toegankelijke, alternatieve rock.

 • Gesman

  18u30 - 19u30

  Het Kortrijkse Gèsman brengt poprock met 'n vleugje americana, indie en psychedelic. De spacecowboys zingen enkel in het 'Kortriks', waardoor ze soms vergeleken worden met de legendarische Johny Turbo. De moeite weird!

 • Guy et les Michelins

  16u00 - 17u30

  Met niets dan franse klassiekers, nemen Guy et les Michelins jou mee richting Route du Soleil. Een bouillabaisse van stijlen, gebracht door een ijzersterke live band, charmante backings en een frontman met tonnen ervaring.

 • Danscenter Dursin

  14u30 - 16u00

  Danscenter Dursin is een gevestigde waarde in Kortrijk en Ieper. En terecht! Het danscenter behoort tot de absolute top. Met twee van hun danscrews geven ze de aftrap van het Lux festival. Spectakel verzekerd!Foodtruck Stage

 • T-Pulse & Clyde

  21u15 - 22u30

  T-Pulse & Clyde zijn 2 Bellegemnaars met dezelfde passie voor muziek. Na eerdere passages op StuBru en Suikerrock, spelen ze op 12 mei een thuismatch!

 • Kestified

  19u30 - 20u30

  Jari Kesteloot, alias Kestified, wordt steeds meer een vaste waarde op festivals en parties in de wijde regio. Zijn muzikale diversiteit en vette beats vinden langzamerhand hun weg naar het grote publiek. Nu nog op Lux, morgen op Tomorrowland?

 • Freal

  17u30 - 18u30

  Laura, Sophie, Delphine en Simon vormen sinds vorig jaar de FREAL. Zwaar gebeten door de muziekmicrobe brengen ze pure, akoestische covers. 'n Gezellig onderonsje aan de Foodtruck Sage.