COMEDY-De-LUX

Op vrijdag 27 mei vindt vlak vóór het Buurthuis de eerste Comedy-de-LUX plaats. Zin in een avond humor van de bovenste plank? Koop dan tickets aan een democratische prijs (€ 8) via https://www.billetweb.fr/comedy-de-lux en kom af!

Kjen Descheemaecker bijt de spits af. Kjen werd in 2016 de beste Vlaamse beatboxer. In datzelfde jaar begon hij met de unieke mengvorm van stand-upcomedy en beatbox. Herkenbare grappen en verbazingwekkende beatboxpassages wisselen elkaar naadloos af.

Hans Cools is een rijzende ster in de comedywereld. Zijn leven als jonge dertiger en kersvers vader is vaak hectisch en laat dat nu net een onuitputtelijke bron van inspiratie zijn. Bovendien stelt Hans de dingen constant in vraag. Hij vertelt je waarom het gewicht van een pasgeboren baby overbodige info is of hoe het voelt om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man.

Barbara Loots is al enkele jaren actief in het stand-upcircuit. Na enige tijd voegde ze daar burlesque aan toe. Onder haar alter ego Papo Rouge laat ze zich niet meer beklemmen door spannende bh-bandjes en laat ze haar innerlijke diva op je los.

Maarten D’Haene is de MC van dienst. Hij praat de avond aan elkaar op een onnavolgbare en vooral ludieke manier. Maarten is dan ook de ideale maïzena in onze comedyavond.

Deuren open om 19 uur. Einde om 22.30 uur.