Animatie

Randanimatie

 • Barbier Haartiest

  De klanten van Haartiest zijn zo divers; Van de wekelijkse zakenman tot de tachtiger die nog enorm kan genieten van een nostalgische scheerbeurt met de geuren van patchoeli en rozenwater. Op het LUX festival kan iedereen zich gratis onder handen laten nemen.

 • Vuur- en lichtspektakel

  Sparks voorziet tijdens het LUX festival een uniek vuur- en lichtspektakel. Verrassend rustgevendā€¦

 • Stijladvies

  JouwStijl en Liza's wereld helpen en begeleiden je met kleur- en stijladvies. Tijdens het LUX festival kan je bij hen terecht voor een gratis make-upbeurt of gelaatsverzorging. Je krijgt er deskundig advies over 100% natuurlijke producten.

Kinderanimatie

 • Vette kinderanimatie

  14u00 - 18u00

  Dat LUX festival een echt familiefestival is, bewijst het uitgebreide aanbod kinderanimatie.
  Tussen 14 en 18uur kunnen jouw kids zich uitleven in de strandcontainer, het coolste autowrak painten, ravotten langs het touwenparcours of zich volledig laten gaan in het springkasteel.
  In de kindergrime-, nagel- en tattooshop kunnen ze zich laten opmaken zoals alleen zij dat kunnen: "Omtertmooist!".
  En Villa Imagina, een initiatief van Rhizo Kortrijk, zorgt voor tal van zintuigelijke spelen voor de allerkleinsten en de al wat groteren.

 • Pedro Pirlefijn

  15u00 - 15u45

  Pedro is hier jaren geleden bij ons aangespoeld. Hij heeft zijn bijzondere hengel meegebracht. Hij vertelt honderduit over zijn belevenissen en laat iedereen meegenieten van wat hij allemaal heeft opgevist. De voorstelling 'Pedro Pirlefijn' is een muzikale, interactieve belevenis voor groot en klein.

 • Raf Violi Kinderdisco

  Schuif tafels en stoelen aan de kant voor de coolste DJ van het land! Vette hits en maffe moves... All the kids dancing on the grooves!